De winkelwagen is leeg

Het Candola sfeerverlichting systeem: veilig en efficiënt

Candola sfeerverlichting is veilig!

Waarom zou u Candola sfeerverlichting toepassen in uw etablissement? Een kandelaar met een kaars of een goedkoper olielampje werkt net zo goed, toch? Bijna net zo goed... Maar tegelijkertijd wel een groter risico dan wanneer u voor Candola sfeerverlichting had gekozen. U heeft als gastheer of gastvrouw een grote verantwoordelijkheid als het om de veiligheid van uw klanten gaat. Bovendien gelden natuurlijk strenge regels voor elk café, hotel of restaurant in ons land. U wilt niet meemaken dat u aansprakelijk wordt gesteld voor wat uw gasten door onveilige sfeerverlichting is overkomen. Er valt altijd wel ergens in uw zaak sfeerverlichting om. Door een windvlaag of een ongelukje van een gast of personeel zou zomaar brand kunnen ontstaan. Als zo'n ongelukje uit de hand loopt zijn de gevolgen niet te overzien. Met Candola sfeerverlichting gebeurt dat niet.

Als een Candola olielamp omvalt, wordt direct de vlam gedoofd. Door de gepatenteerde safe stop loopt ook geen olie uit het reservoir. Niemand gewond, geen brand en de tafel blijft schoon. Lampje rechtzetten, vlammetje erbij en de sfeer is weer terug. Zomaar vier van de vele voordelen die u heeft als u kiest voor de sfeerverlichting van Candola.


Efficiënt, handig en kostenbesparend

Hoeveel tijd zou het u of uw personeel kosten als elke kandelaar of elk waxinelichtglas met de hand moet worden schoongemaakt? Tijd is geld, ook in uw bedrijf. Candola sfeerverlichting is in een handomdraai schoon. Standaard olielampjes navullen levert ergernis, tijdverlies en rommel op. Daar zit geen enkele ondernemer op te wachten.

Candola sfeerverlichting werkt niet alleen veilig, maar ook snel en efficiënt. Vulling leeg? Direct een andere vulling uit uw voorraad erin en klaar. Waar het schoonmaken en navullen van conventionele sfeerverlichting al gauw tien minuten werk oplevert bent u met de schoonmaak van een Candola armatuur hooguit drie minuten kwijt. Erg handig, vooral als ineens veel meer gasten binnenkomen dan u voor dat moment had verwacht.

U schuift snel een extra tafel bij die u in een handomdraai met moderne, speelse Candola sfeerverlichting tot een gezellige, gastvrije plek heeft omgetoverd. Is ergens in alle drukte een olievulling leeg, dan heeft u in nog geen dertig seconden tijd weer licht op tafel. Snel, efficiënt en zo min mogelijk overlast voor uw gasten. U of uw personeel heeft meer tijd om het de klanten naar de zin te maken. Praktisch en efficiënt.


Schone sfeer met Candola

Zeker als uw gasten fijnproevers zijn, zullen ze niet zo blij zijn met walmende olielampjes of kaarsen. Candola sfeerverlichting brandt niet alleen veilig, maar ook schoon. De olie in het Candola assortiment is speciaal voor dat doel ontwikkeld.

Conventionele sfeerverlichting verspreidt vaak onnodig veel warmte. De minerale olie van de Candola olievullingen is van een laag-calorische samenstelling die een mooi helder, sfeervol licht verspreidt maar zo min mogelijk warmte afgeeft. In een vol etablissement met pakweg 50 tafels helpt dat om ook de atmosfeer zuiver te houden. Het enige dat uw gasten behoren te ruiken en proeven is het gerecht dat ze bestellen om daarvan te kunnen genieten. Dat smaakt naar meer. Complimenten voor de kok, mede dankzij Candola.